ÄnnagårdenVår förening startade den 21 november 1984 av ett 30-tal släktforskare. Föreningen har vuxit och kan idag räkna till över 300 medlemmar. Vi är stolta över att vara en förening som just nu har flera projekt som känns spännande. Bland annat så skannar vi över 80 000 porträttbilder från Kinnas gamla fotografer. Vill du vara med i detta spännande arbete får du gärna höra av dig. Bilden visar Ännagården där vi finns idag.

OBS!!  För att inte riskera medverka till spridning av coronaviruset har styrelsen beslutat att skjuta upp föreläsningen den 15 mars med Jonas Ahlberg i Kinnaborgssalen.                                                                              Vi återkommer med nytt datum!   

Årsmöte söndag 5 april kl.15 i Kinna församlingshem.

För de senaste aktiviteterna och vad vi gjort den senaste tiden har vi valt att använda Facebook. Vi heter Släktforskarna i Mark. En mer publik plats och vill du veta det senaste så leta upp oss på Facebook.

Här nedan får du det senaste från vår Facebooksida! Alltid aktuellt!!

3 timmar sedan

Nån som kan hjälpa mej vad det står som dödsorsak 1843?? ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

1 vecka sedan

På onsdag, 21/10, kommer jag ha Zoomsläktforskarhjälp mellan 18 och 18.40. Vill du delta? Skicka ett mail till annikamhsf@gmail.com så skickar jag dig en länk och lite text om hur du går till väga för att vara med. ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

1 vecka sedan

På söndag har föreningen årsmöte i Kinnaborgssalen. I år gäller lite annat pga Corona - vi kommer inte ha något föredrag, inget bokbord och inget fika.
Du måste föranmäla dig så vi vet att vi inte blir för många! Anmälan görs till mhsf@mhsf.se eller genom att kontakta Jan-Åke Stensson på 0730-765454.
... Se merSe mindre

Visa på Facebook

3 veckor sedan

Tack för insläppet. Mycket trevligt. Har gamla anor i Marks kommun. ... Se merSe mindre

Visa på Facebook