ÄnnagårdenVår förening startade den 21 november 1984 av ett 30-tal släktforskare. Föreningen har vuxit och kan idag räkna till över 300 medlemmar. Vi är stolta över att vara en förening som just nu har flera projekt som känns spännande. Bland annat så skannar vi över 80 000 porträttbilder från Kinnas gamla fotografer. Vill du vara med i detta spännande arbete får du gärna höra av dig. Bilden visar Ännagården där vi finns idag.

OBS!!  För att inte riskera medverka till spridning av coronaviruset har styrelsen beslutat att skjuta upp föreläsningen den 15 mars med Jonas Ahlberg i Kinnaborgssalen.                                                                              Vi återkommer med nytt datum!   

Årsmöte söndag 5 april kl.15 i Kinna församlingshem.

För de senaste aktiviteterna och vad vi gjort den senaste tiden har vi valt att använda Facebook. Vi heter Släktforskarna i Mark. En mer publik plats och vill du veta det senaste så leta upp oss på Facebook.

Här nedan får du det senaste från vår Facebooksida! Alltid aktuellt!!

1 vecka sedan

Hittade ett gammalt foto av Seglora kyrka innan den flyttades till Skansen ... Se merSe mindre

Visa på Facebook

6 månader sedan

Är det någon som har en teori om varför så många från Mark vigdes i Borås? Början av 1900 talet har hittat från Hajom och Skene. Kan det ha något med Väveribolaget att göra? ... Se merSe mindre

Visa på Facebook